Værksted

Vi tilbyder skades reparation, vedligehold af karosseri, reparation af rust og tæring.
Vi tilbyder reparation af stenslag samt udskiftning af ruder i samarbejde med forsikringsselskaberne.
Vi tilbyder diagnosticering og udvidet fejlsøgning på både småt som stort. Mekanisk, elektrisk, software osv.

Derudover tilbyder vi selvfølgelig også almindelig reparation og vedligehold af undervogn, bremser, Aircondition, Softwareoptimering og almindelig servicering. Dermed sagt, stort og småt, klarer CC Autoteknik.

Vores erfaring spænder meget bredt: Fejlsøgning og diagnosticering. Service, olieskift, tandrems udskiftning og lign. Dæk, fælge, Hjulskift og dækhotel. Montering af Ekstraudstyr. Reparation af skader, rust, ruder stenslag eller lign. Motoroptimering og Chiptuning. Service og rep. af båd og Trailer. Klargøring til syn. Servicering af Aircondition og Klimaanlæg. Kodning af udstyr, Ændring af bilens opsætning, Opdatering af software og tilpasning heraf.

Vores værksted, værktøj og udstyr bliver løbende kontrolleret af CAC, som sørger for at holde en god standard som vi som værksted kan være stolte af som samtidig sikre kunderne en sikker- og ikke mindst grundig behandling, når alting er som det skal være.

Vi har det nyeste udstyr indenfor hybrid og elbiler. Og som lille værksted med få mekanikere ansatte, vil vi stadig bestræbe os på at følge med, hvorfor vi også er opdateret og har diagnose værktøj og udstyr til kodning og opdatering til styrebokse og software.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål om vores værksted eller hvilke reparationer vi kan hjælpe med? Du kan altid kontakte os på telefon 20 60 06 17 eller skrive en mail til kontakt@ccautoteknik.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde vore kontaktformular her.